2010. július 28., szerda

Iskolába készülünk.



Az iskolába párnát is kell vinni az elsősöknek .Nekem két elsősöm is lesz, a kívánság tűzoltó autó volt. A mintát, http://juditkrea.blogspot.com/-on találtam, köszönet érte.

2010. július 25., vasárnap



A legújabb termés egy ceruzatartó. 14db ceruza fér el benne+egy zseb a radíroknak, hegyezőnek. Tépőzárral zárható. A fiúk örültek sokkal szívesebben rajzolnak azóta.

2010. július 15., csütörtök

Cserélnék






Készült néhány új dolog mostanában ami otthont keres. Úti krétatartókat és táskát varrtam. A táska a 4-es méretű , paprika piros alapon eredeti szűcs hímzés alapján készült aplikációval, fonállal, gyöngyökkel díszítve, két belső zsebbel, fa gombbal záródik. Vállpántja állítható. A krétatartók 10-12 krétát rejtenek, van hozzá két zseb, egy a notesznek, egy a rajzoknak. Vetexel, flízzel béleltek. Szívesen cserélnék gyöngyös ékszerre, vastagabb pamut fonálra, vagy 2 pár 5-ös bambusz kötőtűre, de csere ügyben rugalmas vagyok.

2010. július 5., hétfő

Kezdetek


Üdvözlök mindenkit ! Ez a blog főleg a varrományaimról fog szólni. Tulajdonképpen egy napló a kreatív dolgaimról. Íme az első termés. A színük nem jött át igazán. Élénk sötét színű farmerre készült a rátét. A fényképezést még gyakorolnom kell. A tulipános csere tárgy lett, a pillangós pedig ajándékba készült.