2010. augusztus 30., hétfő

Ajándék tőlem.



Sok mindent varrtam mostanában, csak kevés az időm írni. Szülinapra és névnapra készült, Barátnőmnek és a nagy kisfiúnak. Örültek neki, remélem hasznát veszik.

2010. augusztus 22., vasárnap

Pénztárcák.



Teszek fel képet a könyvjelzőinkről is. Ujjkötéssel készült még régebben az esti meseolvasások alatt. már csak méretre kell vágni, eldolgozni és a könyvekbe ragasztani. És a két pénztárca. Éljen a fölösleges farmer. Az állatkákat az Etsy-n találtam még régebben.

2010. augusztus 18., szerda

Iskolába készülünk 3.




Fali tároló készült a fiúk íróasztala fölé. Közös varrás eredménye. Az állatkák csemete munka, a napocskás gomb agicaa-tól van http://agicaa89.blogspot.com/ van, nekem már csak be kellett fejezni. Varrtam rá egy pozitív gondolatot is, remélem működni fog. Tanulság nekem: egyenes oldalt nem szegünk nyúlós anyaggal, mert hullámos lesz.Akkor se ha az a kedvenc zöld anyagom és már csak fecnik vannak belőle.

Cserém agicaa-val


A piros táskám és a sütis neszi is gazdára lelt, ilyen szépségekre cseréltem . A kép nem teljes, néhány darab már a helyét keresi. Nézzetek be hozzá, nagyon szépeket alkot.http://agicaa89.blogspot.com/, Köszönöm szépen.

2010. augusztus 12., csütörtök

Textilcukrázda


Volt egy szétszabott farmernadrág amihez mindig visszatértem, olyan szép a színe vétek lenne kidobni. Aztán elkezdtem anyagokat rakni mellé, virágosnak indult, de sehogy se tetszett. Végül süti lett belőle, most már tetszik.

2010. augusztus 9., hétfő

Cserém Lilangal.



Két krétatartó ment szépséges festett anyagok érkeztek. Köszönöm. Nézzetek be Lilang-hoz nagyon szép dolgokat készít.http://lilangkrea.blogspot.com/

2010. augusztus 5., csütörtök

Csemete munka




A fiúk is készülnek a suliba. Számolják a napokat,lelkesen kötik a második sáljukat. Görcsösen fogták a ceruzát ezért tanítottam meg őket kötni. Nem volt egyszerű menet, de túléltük. Azóta szebben és főleg szívesebben rajzolnak. A szemeket is folyton számolniuk kell, tehát mateknak is szuper.Most a cipőkötés következik. Ahhoz azért még gyűjtöm a bátorságot.

2010. augusztus 2., hétfő


A kedvenc nyári táskám. Nagyon szeretem. Szinte minden ruhámhoz illik, üdítő, hűsítő színe van és jól pakolható. A színei élőben élénkek, mágneszárral záródik. A fa mintát valamelyik külföldi oldalon találtam, köszönet érte.