2011. május 1., vasárnap

Liliomkert

Figyelemre méltó . itt olvashatsz róluk bővebben. Kedves Látogató!

A Liliomkerti piac honlapján jársz.

A 'Liliomkert' hetilap piacunk újságja, megjelenik minden pénteken a piacon nyomtatva. Ennek anyaga kerül fel ide, némileg késleltetve és más tematika szerint, mint ahogy nyomtatásban. Más. Kicsit kevesebb, kicsit több - az újságban nincs ennyi fotó, színes egyáltalán nincs.

Tájékozódhatsz aktuális ügyeinkről, a piaci történésekről, terveinkről, gondolatainkról. Megismerheted a piac résztvevőit, kofákat, művészeket, az egész színes kavalkádot, ami mind mi vagyunk: a piac!

Célunk, hogy piacunkat vonzóvá tegyük a publikum számára. Célunk továbbá, hogy a piacozás emberiségen átívelő szokását visszaállítsuk a régi kerékvágásba, alternatívát kínálva a multik és a fogyasztó társadalom elidegenedett világa ellenében.

Harcolunk az ember és a táj érdekei, a jövő építésének lehetőségét hozó törvényhozásért, az ostobaság és a Hatalom önkénye ellen.

Közösséget építünk, szerető és befogadó közösséget. Az út elején járunk, sok a gond, a megoldandó probléma, hiszen nagyon mélyről indultunk, országunk siralmas állapotban van. Erőnket megsokszorozandó Szövetkezetbe tömörültünk, lassan, de biztosan araszolunk előre.



Várunk közénk:
Harmathy Ildikó
a hetilap és az oldal szerkesztője
a Szövetkezet elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése