2011. május 22., vasárnap

tolltartók




Álomjáró-Bozsomatinál láttam csíkokból varrott nesziket . Ez adta az ötletet a tolltartókhoz. Van benne minden jó. Saját festésű anyagok, kedvenc, kincsként őrzött turis ing stb, flízzel merevítettem ,fehér vászonnal béleltem. A cipzárt farkasfoggal díszítettem . Persze akkor már pozitív gondolat is kerüljön rá. Füzet is készül hozzá hamarosan.

2011. május 19., csütörtök

Finomságok apró kertje


„Ez a világ olyan kerek,
akárcsak a sári berek.
Kerek is meg gömbölyű
Ez a világ gyönyörű.”
(Gazdag Erzsi) Ezt érzem, ha ezt nézem .

2011. május 14., szombat

Még egy tábla


Még mindig a Főnix szemináriumot hallgatom. Végig csináltam a célkitűzős gyakorlatot is. Meglepő eredmény jött ki. Most már tudom mért tartok ott ahol tartok,látom azt is merre kell mennem. Néha varrok is . A kép gazdát keres. Ára 2000Ft+pk.

2011. május 10., kedd

Idézetes tábla

Megszületett az első idézetes táblám. Sokat gondolkodtam a formáján, hogy miként is lehetne textilbe önteni. Sok helyen láttam Házi Áldás táblákat, pl: Lidérckénél. A táblában egy szépséges sosem használt ing született újjá, vetexel és polárral merevítettem. Szabad gépi tűzéssel, gombokkal szalagokkal díszítettem.Hátoldalán két akasztóval lehet a falra rögzíteni. Gazdát keres, ára: 2000Ft+pk. Nektek mi a kedvenc idézetetek ?

2011. május 8., vasárnap

Újra felhasználás



A pozitív gondolatok régóta nagy segítség nálunk. Most konzervdobozból lett ceruza tartó, és egy levendula szívecske született. Nektek mi a véleményetek ? Jó ötlet ?

2011. május 6., péntek

Használt olaj gond kipipálva


És ezt a szuper megoldást, a Fűszer és lélek blogon itt találtam A kép is onnan van . Köszönöm.

2011. május 5., csütörtök

Táplálék az agynak, táplálék a léleknek


Biztos sokan hallottatok már Brian Tracy : Főnix szemináriumáról. Én mostanában ezt hallgatom . Ez egy személyiségfejlesztő tréning. Nagyon sok órányi anyag. Könyv alakban itt érhető el . A hanganyag pedig itt

2011. május 1., vasárnap

Liliomkert

Figyelemre méltó . itt olvashatsz róluk bővebben. Kedves Látogató!

A Liliomkerti piac honlapján jársz.

A 'Liliomkert' hetilap piacunk újságja, megjelenik minden pénteken a piacon nyomtatva. Ennek anyaga kerül fel ide, némileg késleltetve és más tematika szerint, mint ahogy nyomtatásban. Más. Kicsit kevesebb, kicsit több - az újságban nincs ennyi fotó, színes egyáltalán nincs.

Tájékozódhatsz aktuális ügyeinkről, a piaci történésekről, terveinkről, gondolatainkról. Megismerheted a piac résztvevőit, kofákat, művészeket, az egész színes kavalkádot, ami mind mi vagyunk: a piac!

Célunk, hogy piacunkat vonzóvá tegyük a publikum számára. Célunk továbbá, hogy a piacozás emberiségen átívelő szokását visszaállítsuk a régi kerékvágásba, alternatívát kínálva a multik és a fogyasztó társadalom elidegenedett világa ellenében.

Harcolunk az ember és a táj érdekei, a jövő építésének lehetőségét hozó törvényhozásért, az ostobaság és a Hatalom önkénye ellen.

Közösséget építünk, szerető és befogadó közösséget. Az út elején járunk, sok a gond, a megoldandó probléma, hiszen nagyon mélyről indultunk, országunk siralmas állapotban van. Erőnket megsokszorozandó Szövetkezetbe tömörültünk, lassan, de biztosan araszolunk előre.



Várunk közénk:
Harmathy Ildikó
a hetilap és az oldal szerkesztője
a Szövetkezet elnöke

Pozitív gondolat

Vigyázz gondolataidra, mert szavaiddá válnak!
Vigyázz szavaidra, mert tetteiddé válnak!
Vigyázz tetteidre, mert szokásaiddá válnak!
Vigyázz szokásaidra, mert személyiségeddé válnak!
Vigyázz személyiségedre, mert az lesz a sorsod!