2011. január 31., hétfő

Pozitív gondolatok

Szeretem a pozitív gondolatokat mert sokat segítenek. A mantrákat is szeretem. Torokgyulladásból kimászni két nap alatt ? Persze kellett hozzá egy csomó C vitamin meg homeopátiás szer. Meg olyan tanítónéni, aki tényleg várja a csemetéket a suliban.

2011. január 30., vasárnap

Győztem !!!!


Hogyan etessünk válogatós csemetéinkel húst és zöldséget tejmentesen c. versenyen indultam. Ha nálatok is fut ilyen verseny akkor ajánlok egy receptet: Készítünk 50 dkg kenyértésztát. Zsíron megpirítunk néhány gerezd fokhagymát összevágva, ráteszünk fél kg darált húst, és kb: 1/2 kg zöldséget vegyesen. Nálam ami a fagyóban volt, paprika, zöldborsó, zöldbab, répa , kukorica. Tettem rá biofűszert, sót és összefőztem. Megkóstolva, nem volt túl biztató .Látványra se. A kenyértésztát belesimítottam egy nagyobb tepsibe, megkentem paradicsom sűrítménnyel / gondoltam ez már nem ront rajta / rátettem a lecsöpögtetett szmötyit / ragut/. Be a sütőbe fél órát sült. Sajt helyett, kikevert Gergő öt tojást egy doboznyi rizstejszínnel, megsózta. Ráöntöttük az elősütött tésztára , amivel szerencsésen lepleztük a zöldséget és a húst, + még 15 percig sütöttük. Bocsánat a képért, élőben jobban néz ki és ami a lényeg mind elfogyott. Jó étvággyal ! Elégedetten ! Nyafogás nélkül! Szóval, vannak még csodák.

Játék dióhéj-nál !


Én az anyagokat szeretném megnyerni. Gyertek ti is ! http://rongyok.blogspot.com/2011/01/jatek-nalam-is.html

2011. január 29., szombat

A mai nap tanulsága

Segíts magadon Isten is megsegít! Avagy ha nincs munkahely a környéken, csinálj magadnak. Az ötlet már megvan.

2011. január 27., csütörtök

Játék Lidérckénél !


Szépséges üdvözlőtáblát lehet nyerni ! Nálad is jól mutatna ? Te is megteheted., jelentkezz itt:http://oltogeto.blogspot.com/2011/01/adnek-giveaway.html

Játék Chiaránál !



Nagyon szép szappanok várnak : http://kecsketejes-szappanok.blogspot.com/2011/01/apolo-borradir.html?showComment=1296123589076#c4271780530649833236

2011. január 26., szerda

Táltos


Eltelt fél év a suliból. Jelentem jól állunk, az ikrek továbbra is szeretik, minden rendben. Nálunk. De ezzel nincs minden gyerek így az osztályban. Van egy-két aprócska akinek nem megy. Se a viselkedés, se a tanulás. Pedig a tanárok mindent megtesznek. Szeptember óta imádkozunk az egyik csemetéért, a fiúk folyamatosan figyelik és dicsérik / szünetben/ ha valami jót csinál. Működik a dolog . Lett egy csodaköve is ennek a kisfiúnak, ami csak az övé, csak akkor kapja meg ha kész van a feladatokkal és jól viselkedik. A nap végén a kő visszakerül a Tanító nénihez. Másnap újra meg lehet szerezni.Valamiért nála, ez működik. Persze nem mindig, de egyre többször. Könnyebb az osztály élete. Már csak a másik csemetére kell kitalálnom valamit. Ajánlom ezt a blogot, nagyon elgondolkodtató. http://nyomorszele.blog.fn.hu/ Találtam egy üzenetet ami nagyon tetszik: "Nem a hogyan a fontos hanem a szándék. A világegyetem gondoskodik a módszerről. Másképp: a szándék a fontos, a hogyan odarendeződik. Csak semmi görcs, fő a kreativitás."

Játék Ejjkukk-nál !


Gyönyörű szép láncot lehet nyerni ! Gyertek ti is! http://ejjkukk.blogspot.com/

Díjat kaptam !


Díjat kaptam!
A díjat Gretiii-től kaptam,Köszönöm szépen!!!!:)

Itt vannak a szabályok:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
Akiknek és szeretném továbbadni a díjat: Cukotás: http://cukotas.blogspot.com Színfolt: http://szin-folt.blogspot.com/ És Illatos Szappan:http://illatosszappan.blogspot.com/

2011. január 24., hétfő

Csere Cilivel


Cilivel cseréltem , néhány cipzárért. Nagyon szépen énekel. Hallgassátok meg ti is. http://www.alomkoc.com/ És gyönyörűen varr ! http://huliganlany.blogspot.com/ Köszönöm a lehetőséget.

Első kukacolásom


Van még hova fejlődni, természetesen. De ennek én most annyira örülök.Nagyon jólesett csinálni.

2011. január 22., szombat

Zöldgyöngy Játéka!


Gyönyörű láncot lehet nyerni! Gyertek ti is ! http://zoldgyongy.blogspot.com/2011/01/jatek-csak-ugy.html#comment-form

2011. január 20., csütörtök

Játék Atiránál !




Nagyon sok jó játék van. Én is szeretnék veletek játszani.A nyeremény egy gyöngyös virágos neszeszer hozzáillő telefontartóval. Saját készítésű, fonálból kanyargatott, öltögetett virággal, levélkés cipzárhúzóval. Azok között sorsolom ki, aki hagy itt egy megjegyzést és kiteszi oldalsávba a játékot. Aki követőm is lesz, az dupla eséllyel játszik. A határidő febr. 7. Aki lemarad ne szomorkodjon, a második pár eladásra készült . Ennél gombbal díszítettem a virágot. Itt a blogon keresztül megvásárolható. Ha más színben méretben szeretné valaki az is megoldható.

2011. január 17., hétfő

Pénzmágnes meditáció

Pár napja kezdtem el a pénzmágnes meditációt.Itt megtalálható:http://www.thesecret.hu/node/2660 Köszönet Cunyaminak amiért feltette.Érdekes dolgok történnek azóta. Most pedig megtalált A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka c. könyv. Itt ti is elolvashatjátok.:http://titokklub.com/cikkek/joe-vitale-a-penzteremtes-tortenelmenek-leghatalmasabb-titka Sok sikert!

2011. január 15., szombat

Kívánságdoboz


A titkok film nyomán nekünk is van kívánság dobozunk. Kopott, régi, akár Aladin csodalámpája. És működik! Hetente át kell nézni, elképzelni hogy megvalósult a vágyunk, beleélni magunkat. Én azt vettem észre jönnek az ötletek, lehetőségek. A filmet itt lehet ingyen megnézni:http://www.titokfilm.hu/thesecret/ Mindenkinek ajánlom.

2011. január 14., péntek

2011. január 13., csütörtök

A legjobb ajándék.




Karácsonykor több minden volt a fa alatt , de amivel sokat játszunk az a sudoku. Sok mindent fejleszt, matematikát, logikát, türelmet. Állítólag olvasáshoz is hasznos.Nekünk bejött. Érdemes előtte a szülőknek gyakorolni vele egy kicsit, hogy flottul menjen. Mióta ezt játszuk az én gondolkodásom is alakul. Előrébb látok mint eddig. És az újabb neszi.

2011. január 12., szerda

Manófalva




Kicsit késve, de Boldog Új Évet kívánok mindenkinek ! Manós ceruzák készültek. Sorsuk még ismeretlen, de gondolom lesz gazdájuk.A fényképért elnézést. Jó lenne tudni, hogyan lehet élesebbé tenni a képet. Készült neszi is. Egyre jobban tetszik a fonal formázása, így varrva. A cipzárhúzó is érdekes lett, sokszor fogok így levelet varrni. Pénteken karate vizsga. Kedvenc férj küzd a kék övért. Nagyon büszkék vagyunk rá.